Coaches Leonie en Jos van Spelde
Jos en Leonie van Spelde

"Iedere dag ben ik gezonder, iedere dag gaat het beter"

 

Welkom bij onze coachingspraktijk Live Better Feel Great voor gezonde voeding en gewichtsbeheersing! Wij begrijpen dat het bereiken en behouden van een gezond gewicht niet altijd eenvoudig is. Daarom staan wij klaar om u te begeleiden en te ondersteunen op uw weg naar een gezonde levensstijl.

Bij onze coachingspraktijk geloven we in een holistische benadering van gezonde voeding en gewichtsbeheersing. We begrijpen dat iedere persoon uniek is en dat er geen one-size-fits-all oplossing is. Daarom bieden we persoonlijk afgestemde begeleiding en advies, gebaseerd op uw individuele behoeften en doelen.

Als ervaren coaches zijn wij opgeleid in voeding en hebben uitgebreide kennis van de verschillende aspecten van gezonde voeding. We helpen u graag bij het opstellen van een uitgebalanceerd voedingsplan dat past bij uw levensstijl en voorkeuren. Of u nu wilt afvallen, aankomen of gewoon uw gezondheid wilt verbeteren, wij zorgen ervoor dat u de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt.

Naast voedingsadvies bieden we ook ondersteuning op het gebied van gewichtsbeheersing. We begrijpen dat het veranderen van eetgewoonten en het bereiken van een gezond gewicht meer is dan alleen het volgen van een dieet. Als coache helpen u bij het identificeren van eventuele emotionele of psychologische barrières die uw gewichtsbeheersing kunnen beïnvloeden. Samen werken we aan het ontwikkelen van gezonde gewoonten en het creëren van een positieve mindset.

Bij Live Better Feel Great hechten we ook veel waarde aan educatie. We geloven dat kennis de sleutel is tot het maken van gezonde keuzes op lange termijn. Daarom bieden we regelmatig workshops en informatieve sessies aan waarin we dieper ingaan op verschillende onderwerpen, zoals voedingslabels lezen, gezonde recepten en het herkennen van voedingstrends. Onze doelstelling is om u te voorzien van de nodige tools en kennis om zelfstandig gezonde keuzes te maken.

Bij onze praktijk staat uw gezondheid en welzijn voorop. We streven ernaar om een ondersteunende en motiverende omgeving te creëren waarin u zich op uw gemak voelt om uw doelen te bespreken en te werken aan een gezondere levensstijl. Wij zijn er om u te begeleiden, te motiveren en te inspireren tijdens uw reis naar een gezond gewicht en een betere gezondheid.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze coachingspraktijk voor gezonde voeding en gewichtsbeheersing u kan helpen om uw doelen te bereiken. Samen gaan we op weg naar een gezondere en gelukkigere versie van uzelf!

Live Better Every Day, Live Better Feel Great

Uw coaches:

Leonie en Jos van Spelde

e-mail: info @ livebetterfeelgreat.nl
Telefoon: 0627106662 / 0610020663