COACH NUTRITION

het nieuwe & slimme dieet uit Nederland

dieetcoach Leonie van Spelde Best

Nooit meer op dieet

Hoe blij zou jij zijn als dit jouw laatste dieet is? De beslissing om af te gaan vallen, is vaak een flinke stap. Twijfel, doorzetten en eerdere ervaringen, maken het lastig.  Wordt een betere versie van jezelf, met blijvend resultaat.

Je staat er niet alleen voor. Ik begeleid jou naar een vermindering in gewicht en centimeters. Door mijn eigen ervaring na vele diëten en gastricbypass kan ik je ondersteunen, tijdens het dieet en daarna. Samen kijken we naar je eetgedrag zodat je niet terugvalt in oude gewoontes.

 

Ik ben Leonie en werk samen met Coach Nutrition. In mijn begeleiding sta jij als persoon centraal. We bepalen samen de te volgen weg.

Waarom Coach Nutrition?

Wil je blijvend afvallen, dan gaat het niet alleen om tijdelijk minder calorieën binnenkrijgen. Voedingstoffen heb je nodig. Coach Nutrition vervangt maaltijden en zorgt voor een uitgebalanceerd dieet waarmee je resultaat boekt.

Een goed begin is het halve werk!

We beginnen niet zomaar. De start is met een uitgebreide intake. Hier leren we elkaar kennen en geef jij jouw wensen en mogelijkheden aan. Samen kijken we naar wat voor jou gezond en haalbaar is. Aan de hand van een slim plan, waarbij diverse mogelijkheden zijn, bepalen we de weg.

slimme producten coach nutrition

Slimme samenstelling

De Coach Nutrition producten zijn met veel zorg samengesteld bevatten alle belangrijke voedingsstoffen die je nodig hebt om op een gezonde en verantwoorde manier jouw doelen te bereiken. Hierdoor kunnen ze prima als maaltijdvervanger worden gebruikt.

Extra proteïne & collageen
Geen toegevoegde suikers, kleur of smaakstoffen
Vrij van conserveringsmiddelen
Glutenvrij
Halal verwerkt

Alles wat je nodig hebt en tegelijkertijd laag in calorieën en makkelijk in gebruik! Hoe slim is dat?

Intake

De intake is als kennismaking en duurt ongeveer 60 minuten. In een persoonlijk gesprek neem ik je gegevens op, meten we je gewicht en centimeters. Samen bepalen we wat voor jou het beste is. Hierna stellen we het slimme programma met Coach Nutrition producten voor jou samen.
De kosten voor een intake zijn eenmalig € 25,00. De wekelijkse begeleidingen zijn gratis gedurende het volgen van het Coach Nutrition programma.

 

Begeleiding, geen oordeel

Wekelijks hebben we contact en bespreken we jouw ervaringen van de afgelopen week en kijken we naar de komende week. Wat ging er goed en wat kan er beter. We kijken ook naar de behaalde resultaten, maar zonder een oordeel. Er zijn diverse slimme programma's om te volgen en stap voor stap begeleid ik je naar een andere manier van eten voor een blijvend resultaat.
Je gebruikt ook de de slimme Coach Nutrition app die je helpt bij de keuzes van je maaltijden.
Aan de begeleiding zijn geen kosten verbonden tijdens het volgen van het Coach Nutrition dieet plan.

 

Blijvend resultaat

Wanneer je jouw doel bereikt hebt en tevreden en trots naar jezelf en jouw eigen prestatie kunt kijken, gaan we afbouwen. We zorgen er samen voor dat je een gezond en goed vol te houden eetpatroon aanleert. Stap voor stap ontwikkelen we de gezonde leefstijl die bij jou past. Natuurlijk is er ook ruimte voor iets minder gezonds. De Coach Nutrition app helpt je bij het maken van bewustere keuzes.
Lichter leven moet juist niet altijd zwaar zijn. Zo blijven we samen slim.

 

Kennismaken met mij en Coach Nutrition?

Neem contact met mij op voor een kennismaking & intake gesprek.
Dat kan online via het formulier, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Klik hier voor het maken van een afspraak

 

Liever eerst de producten proberen?

Ook dat is slim van Coach Nutrition. Ik heb enkele leuke proefpakketjes samengesteld zodat jij de producten eerst zelf kunt proeven en ervaren.
Bestel deze online en ontvang het proefpakketje naar keuze voor slechts € 7,99 inclusief verzendkosten.
Coach Nutrition proefpakketje bestellen? Klik dan hier

 

Gezondheidspraktijk "Live Better Feel Great"

Als gewichtsconsulente werk ik samen met de producten en kennis van Coach Nutrition. Dit doe ik vanuit mijn praktijk in gezondheidscentrum de Ronde 15 in Best. Hier ontmoeten we elkaar tijdens de intake en wekelijkse begeleiding.
Kom je uit een andere plaats dan Best? Geen probleem, neem dan contact met mij op en we zoeken samen naar Coach Nutrition begeleiding bij jou in de buurt.

 

 

Met vriendelijke groet,

Leonie van Spelde

Onafhankelijk Coach Nutrition consulente

Gewichtsconsulente Leonie van Spelde